Disclaimer

Algemene Disclaimer

De website is gemaakt door Clandesign. Clandesign heeft veel zorg en aandacht besteed aan de samenstelling daarvan. Mocht er toch onvolkomenheden erin staan, typefouten of mist u iets, dan mag u deze doorgeven via de mail: info@vers-diervoer.  Vers-diervoer is niet aansprakelijk voor onvolkomenheden, onjuisheden en/of typefouten. Vers-diervoor blijft en streeft constant naar verbeteringen van deze website. Wijzigingen in lay-out en inhoud zullen daarom zonder vooraankondigingen telekens worden aangepast of bijwerkt.

Toepasselijkheid

Deze disclaimer is van toepassing op het bezoek aan en gebruik van deze website. Door op deze website te klikken gaat u akkoord met de Algemene  Voorwaarden van deze site. De Algemene Voorwaarden kunnen telkens worden gewijzigd. Vers-diervoer wijst u erop om deze regelmatig even door te nemen.

Verantwoordelijkheid

Vers-diervoer wijst u erop dat wanneer u het product(en) heeft afgenomen, u persoonlijk verantwoordelijk bent voor de keuze en het gebruik daarvan.

Links naar externe sites

Er staan op deze website enkel linkes naar ander website. Vers-diervoer is niet verantwoordelijk voor de inhoud daarvan. Evanals de voorwwarden en AVG rechten.

Informatie

Vers-diervoer heeft informatie ontvangen en/of mogen gebruiken van Kivo-Petfood en Kiezebrink B.V.. Dit kan van hun websites zijn en/of folders/productinformatie. Ook productinformatie kunnen van andere leveranciers komen waar Vers-diervoer o.a. snacks vanaf neemt. Verder kunnen er foto’s op staan die door Clanfotografie zijn gemaakt. Foto’s mogen dan ook alleen gebruikt worden mits er toestemming is gegeven door Clanfotografie. Clanfotografie is lid van Dupho (belangenorganisatie voor professionele fotografen). Ook staan er linkes naar andere website waar Vers-diervoer een onderdeel is.

 

Links

Diverse

  • Contact
  • Afhalen, Bezorgen, Betalen
  • Retoureren of omruilen
  • FAC en vragen over vers voer
  • Spaarpuntensysteem
  • Voedingsadviezen

Afhaaladres:
Arnhemsestraatweg 24
6991 AN  RHEDEN

T – 0650508776
E – info@vers-diervoer.nl

© Clandesign 2020  /  K.v.K.nr: 09151592 / BTW nr.: NL193651890B01Prijzen gewijzigd per 01-01-2020 / Bankrek.: NL81 KNAB 0259 8500 98 /
Vers-diervoer is een onderdeel van HW Beheer