Kivo Premium &
Geperste Brokken

Gezond, gemakkelijk en voedzaam is ons uitgebreide assortiment droogvoeding. Hondenbrokjes op maat gemaakt voor elke hond! De koudgeperste brokejs op natuurlijke basis zijn een mooi alternatief voor vers vlees. Naast de hoge percentages vlees en antioxidanten zijn deze brokken ook nog eens koudgeperst. Dat wil zeggen dat er tijdens het productieproces geen hoge verhitting of druk heeft platsgevonden. Hierdooor zijn alle vitaminen, mineralen en gezonde bacteriën bewaard gebleven zodat ze optimaal beschikbaar blijven voor jouw trouwe viervoeter. Speciaal voor de gevoelige hond(jes) hebben we graanvrije koudgeperste brokken met een receptuur op basis van zoete aardappel of erwt. Ook zitten onze brokjes vol van groenten en fruit. Naast veel vlees zit er o.a. brandnetel, paardenbloem banaan, wortel, tomaat, zeewier, peer, blauwe bes, lijnzaadolie, cranberry, kamille, venkel, Echinacea, Spirulina, Glucosamine, Chondroïtine en Glycine in.

We hebben brokjes voor puppies, juniors, volwassen honden, seniors, allergische honden, sporthonden, honden met overgewicht en kleine rassen.  (Bron: Kivopetfood.nl).


Daarnaast heeft Kivo nog een beperkte assortiment premium brokken voor puppies, volwassen hond(jes) die actief zijn. Bij deze brokken is vocht toegevoegd en daarom niet geschikt om samen met vers vlees te geven. Wel is het mogelijk om deze morgens te voeren en dan avonds vers vlees.


Kivo Geperste Brokken

Puppy en junior koudgeperste brok

Klik op de afbeelding om na het produkt te gaan!

 

Koudgeperst graanvrij/glutenvrij

Klik op de afbeelding om na het produkt te gaan!

 

Krokante assortiment

Klik op de afbeelding om na het produkt te gaan!