Kivo hondenbrokken

Met dit assortiment heb je een gezonde en smakelijke maaltijd voor jouw hond. Vlees staat vaak nummer 1 op de lijst. We heben ze aangevuld met grlutenvrije en (nog belangrijker) gestoomde plantaardige ingridiënten. Dit zorgt voor minder ontlasting op de veldjes. Wist je dat we zo ook nog verijken met botanicals, prebiotica en zalmolie?

Daarnaast heeft Kivo nog een beperkte assortiment premium brokken voor puppies, volwassen hond(jes) die actief zijn. Bij deze brokken is vocht toegevoegd en daarom niet geschikt om samen met vers vlees te geven. Wel is het mogelijk om deze morgens te voeren en dan avonds vers vlees.

Met dit assortiment heb je in een mum van tijd een gezonde en smakelijke maaltijd voor je trouwe vriend klaar. Vlees staat altijd op nummer 1 van de recepturenlijst. We hebben ze aangevuld met glutenvrije en (nog belangrijker) gestoomde plantaardige ingrediënten. Dit zorgt voor minder hoopjes op het veldje. Wist je dat we ze óók nog verrijken met botanicals, prebiotica en zalmolie?

De koudgeperste brokjes op natuurlijke basis zijn een mooi alternatief voor vers vlees. Naast de hoge percentages vlees en antioxidanten zijn deze brokken ook nog eens koudgeperst. Dat wil zeggen dat er tijdens het productieproces geen hoge verhitting of druk heeft plaatsgevonden. Hierdoor zijn alle vitaminen, mineralen en gezonde bacteriën bewaard gebleven zodat ze optimaal beschikbaar blijven voor jouw trouwe viervoeter.

Speciaal voor de gevoelige hond hebben we graanvrije koudgeperste brokken met een receptuur op basis van zoute aardappel of erwt. Ook zitten onze brokken vol van groenten en fruit.

We hebben brokken voor puppy’s, junior’s, adults, allergische honden, sporthonden, hondne met overgewicht en voor de kleinere hond.

Daarnaast heeft Kivo nog een beperkt assortiment premium brokken voor uw hond. Bij deze brokken is vocht toegevoegd en daarom niet geschikt om het samen met vers vlees te voeren. Wel is het mogelijk om morgens de premium brok te voeren en avonds vers vlees.

(bron: Kivo-Petfood)

Puppy en Junior koudgeperste brok

Klik op de afbeelding om naar het product te gaan!

Toont alle 2 resultaten

Adult koudgeperst &  glutenvrije brok

Klik op de afbeelding om naar het product te gaan!

Adult koudgeperste
graan en/of glutenvrij brok

Deze collectie koudgeperste brokken is bereid met een hoog percentage aan echt vers vlees. Het bevat gedroogde groenten en fruit en het is een bron van antioxidanten, zoals spirulina en echinacea. Tot slot bevat Verse Eend glucosamine en chondroïtine.

Klik op de afbeelding om naar het product te gaan!

Premium brok

Klik op de afbeelding om naar het product te gaan!

Toont alle 3 resultaten