Wie ben ik?

 

Vers-Diervoer is Henk Westerhuis en ik ben ruim zeven jaar geleden begonnen met een kleine webwinkel.
De webwinkel bestond uit enkele merken vers vlees, waaronder Shaweca en Haaks Barf.
Een aantal jaren later is Vers-Dievoer uitgegroeid tot een webwinkel met kernprodukten zoals Kivo, Kiezebrink, Alaska en een aantal verantwoorde soorten snacks.

Wat doe ik nog meer….

Mijn bedrijven

Naast de webwinkel heb ik nog een tweetal andere bedrijven, namelijk Clanfotografie en hondenuitlaatservice “Doggy’s Clan”. Ik ben afgestudeerd als vakfotograaf en heb een eigen moderne studio in Brummen waar mooie foto’s worden gemaakt van honden met of zonder hun baasje(s). De naam Clanfotografie komt van familiefotografie.

Wilt u een mooie foto van u en/of uw hond, mail dan naar henk@clanfotografie.nl.

Naast deze leuke werkzaamheden als vakfotograaf laat ik de honden uit van klanten en wandel ik met de honden op de Rozendaalse Veld of in Zypendaal (Arnhem). Voor mij is dit een rustmoment om mijn hoofd leeg te maken, maar vaak ontstaan daar de idee├źn voor de fotografie met of zonder honden.

 

Ook de nieuwsbrief ontvangen?

 

Noteer hier uw e-mail adres en ontvang de nieuwsbrief met aanbiedingen en nieuwtjes!