E-mail mij

contact@vers-diervoer.nl

Bel mij

06-50508776

24/7

Online open

Gemaakt door Ruurd van Dijk Ada Fotografie.nl.

Wie ben ik

Vers-diervoer is Henk Westerhuis en ik ben ruim 15 jaar geleden begonnen met een kleine webwinkel.
De webwinkel bestond uit enkele merken vers vlees, waaronder Shaweca en Haaks Barf. Later is daar Kivo Petfood & Kiezebrink aan toegevoegd.

Momenteel later is Vers-diervoer uitgegroeid tot een veelzijdige webwinkel met kernprodukten zoals Kivo, Kiezebrink, Alaska, supplementen, verzorgingsproducten en een aantal verantwoorde soorten snacks.

Waarom deze webwinkel. Wij fokken al ruim 25 jaar Schotse Herdershonden (Collie’s) en vonden dat onze collie’s en puppen verantwoord voedsel moesten krijgen. Met het geven van vers vlees zagen we duidelijke verandering bij onze puppen. De botten werden steviger en de puppen zagen er veel beter uit. Bovendien werd de ontlasting ook zeer goed. Veel minder en steviger. Bijna geen dunne ontlasting meer dan bij het voeren van brokken. Wat ook veel voordeel geeft doordat we veel minder afval kregen wat weer goed is voor het milieu.

Wat doe ik nog meer….

Mijn Bedrijven

Naast de webwinkel heb ik nog een andere bedrijf.
Mijn passie is om mooie foto’s te maken van familie met hun huisdieren of gewoon van uw huisdier. Mijn bedrijfsnaam is: “Clanfotografie“.
Als vakfotograaf ben ik afgestudeerd en heb een eigen moderne studio in Brummen. De naam Clanfotografie betekent van familiefotografie.

Wilt u een mooie foto van u en/of uw hond, mail dan naar henk@clanfotografie.nl